Przyjęcie komunijne z rejsem na Statku Restauracji Wratislavia

Jeśli wciąż szukacie idealnej sali na komunijny obiad, to świetnie trafiliście! Wiemy doskonale, jak ważną uroczystością dla całej rodziny jest Pierwsza Komunia waszej latorośli, dlatego przygotowaliśmy dla was wyjątkową, zupełnie unikalną ofertę. Dzięki nam macie szansę zaskoczyć rodzinę i przyjaciół, zapraszając ich na eleganckie przyjęcie na Statku Restauracji Wratislavia połączone z rejsem po Odrze. To jednyna z takich propozycji we Wrocławiu!

Podjąć gości możecie na jednym z dwóch krytych, klimatyzowanych pokładów lub – jeśli pogoda dopisze – na odkrytym Pokładzie Słonecznym. Gwarantujemy piękny, stylowy wystrój sal dopasowany do tej wyjątkowej okazji. Biele, delikatne pastele, świeże kwiaty, a do tego odpowiednio dobrana muzyka i menu – wszystko to podkreśli nastrój i umili czas spędzony podczas uroczystego obiadu.
Nasze pokłady mogą pomieścić w sumie około 400 osób.

przyjecia komunijne wroclaw

Dodatkowo i zupełnie gratis otrzymacie najpiękniejsze widoki wrocławskich nabrzeży i Ostrowa Tumskiego, które podziwiać będziecie mogli podczas rejsu. Jesteśmy pewni, że komunia na Statku Restauracji Wratislavia na długo pozostanie w pamięci całej rodziny, a przede wszystkim gościa honorowego, czyli waszego dziecka przystępującego do I Komunii.

Z dumą przyznajemy, że nasza wyjątkowa oferta cieszy się dużą popularnością. Zachęcamy więc do jak najwcześniejszego rezerwowania wolnych miejsc.

Numer telefonu do rezerwacji: 570 902 903

Wolne terminy na komunijne przyjęcia z rejsem na Statku Restauracji Wratislavia

Lokal na komunię we Wrocławiu dostępny:

  • 12.05 - sobota
  • 13.05 - niedziela (komplet rezerwacji)
  • 20.05 - niedziela (ostatnie miejsca!)
  • 27.05 - niedziela
  • 03.06 - niedziela

 

Propozycja menu na przyjęcie komunijne Szefa Kuchni Piotra Gietnera

PRZYSTAWKA ZIMNA:
Terine z drobiu, emulsja z pietruszki, kruche sałaty

ZUPA:
Rosół z makaronem

DANIA GŁÓWNE NA PÓŁMISKACH:
Kotlet schabowy
Filet z kurczaka faszerowany warzywami
Polędwiczka wieprzowa w boczku pieczona
Ziemniaki gotowane z koperkiem i masłem
Kluski śląskie
Kolorowa awanturka z warzyw
Buraczki zasmażane
Surówka z marchwii
Surówka z białej kapusty

DESER:
Sernik z konfiturą z agrestu, sos waniliowy