Firmowy bal maskowy w restauracji we Wrocławiu

firmowy bal maskowy

Karnawał 2018 w Restauracji Statek Wratislavia. Zapraszamy małe, średnie oraz duże firmy do organizacji firmowej imprezy integracyjnej. Impreza może odbyć się w formie m.in. balu maskowego.

Cena oraz forma podania kolacji ustalana jest indywidualnie w zależności m.in od ilości gości.

Cena obejmuje wyjątkowe menu przygotowane przez Szefa Kuchni Piotra Gietnera

Ilość miejsca jest ograniczona! Niezapomniane wrażenia kulinarno-rozrywkowe gwarantowane.

Do dyspozycji gości:
* nastrojowo przygotowany dolny pokład na wieczór taneczny
* miejsca w lożach lub przy stolikach na pokładzie górnym
* loże na górnym pokładzie (4-osobowe i więcej)
* karnawałowe menu Szefa Kuchni Piotra Gietnera - propozycja
* alkohol w promocyjnej cenie
* parkiet pod gwiazdami na dolnym pokładzie

Ilość miejsc ograniczona. Możliwości zorganizowania balu od 30 do 130 osób.

ZADZWOŃ I ZAPYTAJ O SZCZEGÓŁY - 570 902 903

Propozycja MENU
„BAL MASKOWY” - kolacja serwowana

Przystawka zimna

Łosoś wędzony, ciasto Filo, mus z jabłka, gorczyca, espuma z buraka

Danie główne

Indyk ze szpinakiem, puree z ziemniaków i dyni, awanturka z warzyw

Bufet zimny
Rolada z łososia i sandacza
Suszone pomidory faszerowane kremem ziołowym
Pieczone piersi z indyka na sosie z tuńczyka
Mini roladki ze schabu z aromatycznymi farszami
Pasztet z dziczyzny z żurawiną
Ruloniki z cukini z kremem z pomidorów suszonych
Kalmary z pikantnymi musami owocowymi
Mozzarella z konfiturą z pomidorów i kremem balsamicznym
Tatar z matiasa z musem ziemniaczanym, kwaśna śmietana, sok z buraków
Schab z musem chrzanowy
Warzywa grillowanie z emulsją ziołową
Sałatka z warzyw i owoców morza
Sałatka Horiatiki z serem feta i oliwkami
Sałatka z fasolki szparagowej z tuńczykiem
Dresing ziołowy
Dresing czosnkowy
Pieczywo

Bufet słodki

Mini ciastka bankietowe
Kawa, Herbata, Woda

 

II Danie gorące

Barszcz czerwony, pasztecik z mięsem

Firmowy bal maskowy na Statku

Dodatkowe informacje:

  • w trackie trwania imprezy czynny drink bar
  • rezerwacji można dokonać telefonicznie, mailowo lub przez stronę www
  • płatność rezerwacji wymagana w ciągu 2 dni od daty złożenia.

Opłatę można uiścić przelewem na konto:
Żegluga Pasażerska:
37 1160 2202 0000 0002 7358 4758
lub gotówką u obsługi na Statku WRATISLAVIA.

WSTĘPNA REZERWACJA

Pola oznaczone * są obowiązkowe
Captcha Image
Reload image challenge