Andrzejki 2017 Wrocław (piątek 24.11)

Andrzejki 2017 we Wrocławiu na statku Wratislavia

Na trzech pokładach (dwóch wewnętrznych oraz zewnętrznym) zaplanowano z zabawę z muzyką taneczną prowadzoną przez DJ Galixa. Na dolnym pokładzie przygotowana zostanie specjalnie na ten cel sala taneczna. Na gości będą czekać miejsca przy stołach (dolny pokład) oraz wygodne loże (górny pokład) dla grup powyżej 4 osób. W cenie znajduje się wyjątkowe menu przygotowane przez doświadczonego Szefa Kuchni Piotra Gietnera, znanego z wielu programów telewizyjnych. Obejmuje ono zimną przystawkę, zupę, danie główne oraz bogaty bufet zimny i bufet ze słodkościami. Cena obejmuje ponadto 0,5 litra wódki na każdą parę. W czasie trwania imprezy będzie też możliwość skorzystania z drink baru. Ilość miejsca jest ograniczona, warto więc pomyśleć o wcześniejszej rezerwacji miejsc.

Zabawa Andrzejki 2017 Wrocław

Zapraszamy na zabawę Andrzejkową na Stateku Wratislavia. Imprezę z muzyką taneczną poprowadzi Dj Galix.

Dla wszystkich przybyłych Andrzejów prezent na barze.

Do dyspozycji gości:
* nastrojowo przygotowany dolny pokład na bal Andrzejkowy
* miejsca przy stole na dolnym pokładzie
* loże na górnym pokładzie (4-osobowe i więcej)
* Andrzejkowe menu Restauracji Wratislavia
* 0,5l wódki na parę
* parkiet pod gwiazdami na dolnym pokładzie.

Cena: 200zł / osoby

Ilość miejsc ograniczona.
Obowiązuje wcześniejsz rezerwacja miejsc.

ZADZWOŃ I ZAREZERWUJ - 570 902 903

Dodatkowe informacje:

  • w trackie trwania imprezy Andrzejkowej czynny drink bar
  • rezerwacji można dokonać telefonicznie, mailowo lub przez stronę www
  • płatność dla rezerwacji dokonanych do 31.10 - pełna kwota za rezerwację jest wymaga w terminie 7 dni, dla rezerwacji dokonanych od 01.11 pełna kwota za rezerwację płatna w ciągu 2 dni od daty złożenia.

Opłatę można uiścić przelewem na konto:
Żegluga Pasażerska:
37 1160 2202 0000 0002 7358 4758
lub gotówką u obsługi na Statku WRATISLAVIA.

> warunki anulowania: do 31.10 koszt anulowania wynosi 50% wartości rezerwacji, od 1 listopada - 100% wartości rezerwacji.

 

MENU na zabawie Andrzejkowej 2017:

Przystawka zimna
Łosoś wędzony, carpaccio z buraka, ser Ślubowski, emulsja z miodu i gorczycy
Pieczywo
Masło

Zupa
Velouté z pieczonego czosnku, szparagi, chipsy z selera

Danie główne
Duszone w czerwonym winie i kardamonie policzki z dzika, puree z ziemniaków i dyni, groszek cukrowy

Bufet zimny
Płatki schabu z musem chrzanowym
Suszone pomidory faszerowane musem ziołowym
Pieczony indyk na sosie z tuńczyka i kaparów
Cukinia z musem z włoskich pomidorów i rukoli
Roladki ze schabu z aromatycznymi farszami
Terine z drobiu ze szpinakiem
Kruche sałaty z kurczakiem w estragonie pieczonym
Sałatka Horiatiki z serem feta i oliwkami
Pieczywo
Masło
Dip ziołowy
Dip czosnkowy

Bufet słodki

Ciasta bankietowe
Świeże owoce